Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
postimage

13:00  Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie (indien gereserveerd) heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

13:30  Bos escape

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30  Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00 Tuk Tuk Tour

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Door middel van een route gecombineerd met foto’s en vragen (de Slogan Tuk Tuk Tour) rijdt u door de parel van het Brabantse land. Een omgeving waar natuur, rust en vrijheid bij elkaar komen. In een karakteristieke omgeving komt de wauw factor weer naar boven. Ondertussen ligt de uitdaging in het oplossen van de juiste Slogan nog steeds bij uw team.

17:00 Prijsuitreiking

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
– Interactieve speurtocht 2022
– Tuk Slogan Tour incl. routen en tuk slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– Volwassenen € 48,90
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 26,50

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten)


postimage

13:00  Ontvangst

In het Brabantse Oirschot wordt u welkom geheten door onze instructeurs. Onder het genot van een kopje koffie (indien gereserveerd) geniet u van de zon op het terras.

13:30  Instructie

13:45  Tuk Tuk Tour

Nadat u welkom bent geheten volgt er een instructie over de tuk tuk. Alvorens u de tour gaat rijden wordt er een testronde gereden. Vervolgens kunnen we met maximaal 4 personen in de Tuk Tuk. Deze mooie tocht voert u door een prachtig landschap met echte karakteristieke bezienswaardigheden. Voor diegene die niet achter het stuur zit is er de tuk sloganroute waarvan u probeert te achterhalen welke slogan we zoeken. Onderweg wordt u een consumptie aangeboden in Brabantse horecagelegenheid. Hier ziet u door het glas de koeien in de stal staan. Dit is al een bezienswaardigheid op zich.
Vervolgens wordt de tocht voortgezet en komt u op de mooiste landweggetjes die u ooit gezien heeft.

15:45  Pauze

Eenmaal weer aangekomen op het vertrekpunt wordt er een pauze gehouden en kan iedereen zijn spectaculaire verhalen vertellen.

16:15  Klootschieten

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. De teams gaan het spel klootschieten spelen. De teamleden werpen om de beurt met de kloot (een houten bal van ca. 500 gram). Vanaf de plaats waar de kloot blijft liggen werpt de volgende enz. Het is de bedoeling in zo weinig mogelijk worpen de punten te behalen. Wie onder u blijkt in het minste aantal worpen het parcours afgelegd te hebben?

17:30  Prijsuitreiking

De juiste antwoorden van de Tuk Tuk Tour passeren de revue. Waarop we vaak horen, “Ohhh” en “Ja maar …dat we dat niet hebben gezien”. Het winnende team gaat ervan door met een fles originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Route klootschiet parcours
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– Volwassenen € 44,25
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 32,90

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten)


postimage

13:00  Ontvangst

Van harte Welkom!
We heten u van HARTE WELKOM voor dit veelbelovende programma. In teams gaat u op zoek naar de locatie en de code van de kluis waarin de oplossing ligt voor uw ontsnapping.
( desgewenst met consumptie )

13:30  Bos escape

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Aan deze teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt met daarin de oplossing naar de vrijheid. Door aanwijzingen te verzamelen, punten te vergaren, snel en goed antwoorden, het kraken van codes, en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis te vinden. Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet zich als eerste te melden bij de kluis en deze te openen?

Een uitdagende tocht door ‘t Groene Woud, waarbij u ook nog de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30  Pauze

Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming is gearriveerd, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00  Hindernissentour op de meermansfiets

Wanneer de sterke verhalen van het edelhert en de opdrachten de groep zijn rond geweest, beginnen we aan het tweede onderdeel van het arrangement Bos escape. U bepaalt zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord rijdt u door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Oirschot. Voor de teams die nog meer uitdaging willen, hebben we nog een verrassing in petto. Alle goede antwoorden zullen tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17:00  Prijsuitreiking

Als eenieder weer op de plaats van bestemming is komen de goede antwoorden en horen we vaak “dat ik daar niet aan gedacht heb”. Aansluitend wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
– Interactieve speurtocht
– Hindernissentour
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 31,00
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 19,50

(Programma kan op diverse tijden starten).


Sfeerbeeld