Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Culinair

Laat u verassen door onze culinaire hoogstandjes. Maak een keuze uit de hieronder
beschreven mogelijkheden.

Picknick

In de zomermaanden lekker genieten van het zonnetje tijdens de Picknick. Deze heerlijke Picknick bestaat o.a. uit diverse broodjes, vlees- en zoetwaren. Onbeperkt koffie / thee en voor de kinderen fristi of chocomel.

Broodbuffet de Luxe

Een compleet broodbuffet staat voor uw gezelschap klaar. Het buffet omvat meerdere soorten brood en luxe broodjes. Witte en bruine bolletjes, croissantjes, krentenbollen etc. Onbeperkt koffie/thee, melk en Jus d’orange. Voor de kinderen fristi of chocomel. Diverse soorten vlees- en zoetwaren, een gekookt eitje, kroket, een slaatje en ook fruit mag niet ontbreken. Kortom deze ingrediënten maken van dit buffet een echt luxe buffet!

Koffietafel

In het nabijgelegen pannenkoekenhuis wordt de authentieke Brabantse koffietafel voor u geserveerd. Deze koffietafel is zeer uitgebreid en bestaat uit; onbeperkt koffie / thee / melk, voor de kinderen Fristi of Chocomel. Witte bolletjes, wit/bruin en krentenbrood. Twee a drie soorten vleeswaren en kaas. Twee a drie soorten zoet beleg en een gekookt eitje.

 Mega Wok

2012-09-06 18.48.08Wat is er gezellig om met uw gezelschap te gaan wokken? Bij deze culinaire afsluiting bent u welkom in een Bourgondische sfeer met een zeer uitgebreide keuze uit de zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder ; shoarma, kalfsfricandeau, thaise kipreepjes en kip gyros. Verder wordt er naast vlees gezorgd voor diverse soorten groenten, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Bourgondisch tafelen (diner)

Gezellig met elkaar aan tafel schuiven en genieten van een overheerlijk diner. Dan bent u hier aan het juiste adres. Als u een keuze maakt uit ons uitgebreid menu weet u zeker dat u culinair verast gaat worden.

Barbecueën

Indien u met uw gezelschap wilt gaan barbecueën, staat alles voor u klaar om hier op een Bourgondisch wijze van te gaan genieten. De barbecue bestaat uit diverse soorten vlees o.a. hamburger, BBQ worst, argentina steak, gemarineerde kipfilet en shaslick. Het plaatje wordt helemaal compleet met diverse soorten salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Koud en warm buffet

Kiest u voor een koud en warm buffet dan wordt u verwend met dit overheerlijke buffet. Niets zal ontbreken waardoor u met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis toe zult gaan. Het buffet bestaat o.a. uit de volgende ingrediënten; gemengde salade met tomaat- komkommer en radijs, vleessalade, gevulde eitjes, asperge / hamrolletjes, ham met meloen en vis (gerookte zalm). Natuurlijk zijn er ook warme gerechten aanwezig t.w.: varkenshaaspuntjes in champignonsaus en kipfilet in pittige satésaus. Stokbrood met kruidenboter. En ter afsluiting een heerlijk nagerecht.

 Stamppottenbuffet

In de koude wintermaanden is het dubbel genieten. Dit heerlijke stamppottenbuffet brengt de echte Bourgondiër naar boven. Het stamppottenbuffet bestaat uit echte klassiekers o.a. Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, wortelstamppot, verse worst, spek, rookworst, hachee, roggebrood, appelmoes en jus. Extra lekker aangezien deze stamppotten uit echte streekproducten worden vervaardigd.

Sfeerbeeld