Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
postimage

13:00 uur Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

13:30 uur Bos escape

Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen en gaat de poort op slot. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos. De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevind waarin de sleutel verborgen ligt die toegang geeft tot het openen van het slot. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis vinden, waarin de sleutel veilig ligt opgeborgen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de kluis? Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30 uur Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00 uur Tuk Tuk Tour

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

17:00 uur Prijsuitreiking

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 4 uur).


postimage

14:00 uur Welkom

Onder het genot van een lekker kopje koffie wordt uw gezelschap welkom geheten op ons zonnig gelegen terras.

14:30 uur Instructie “Wie is de Mol”

Er volgt uitleg over het spel. Er wordt een groepsindeling gemaakt, en ja hoor, de MOL zit dan al in elke groep! De MOL heeft maar één opdracht en dat is: SABOTEREN. Terwijl ludieke opdrachten worden uitgevoerd, zal de MOL de gehele dag meeloeren. Wie vertrouwt u nog in uw team om opdrachten te laten uitvoeren? De groepen ontvangen naast de routebeschrijving, ook opdrachtformulieren en een polaroidcamera.

15:00 uur Wie ontdekt de Mol en verdient het meeste geld?

Tijdens de route door het centrum van Best voeren de deelnemers opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Creativiteit en samenwerking spelen hierbij een belangrijke rol. Onderweg gaat de groep op zoek naar Mr. X. Wie is hij? Waar is hij? Wat moeten we doen? De MOL probeert opdrachten te dwarsbomen en zoveel mogelijk geld uit de pot te laten verdwijnen.

16:00 uur Pauze

Halverwege de tocht kunt u even discussiëren met de andere teams.

16:30 uur Vervolg “Wie is de Mol”

Na de pauze wordt de tocht vervolgd. Het vermoeden van wie de MOL nu eigenlijk is begint voor de oplettende deelnemers steeds duidelijker te worden. Het rest de groep nu nog enkele opdrachten te vervullen voordat de antwoorden bekend worden gemaakt.

17:30 uur Willen alle Mollen nu opstaan

Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De MOLLEN worden ontmaskerd en de reacties komen los! “Niet gedacht, wel gedacht, ik zei het toch”. Onder het genot van een drankje (indien gereserveerd) krijgen de MOLLEN de kans om hun ‘teamgenoten’ te vertellen hoe ze zijn misleid. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega’s beter te leren kennen. Het winnende team wordt gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 4 uur).


postimage

10:00 uur Ontvangst

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie in het bourgondische Brabant.
Toon Vertier heet u welkom en vertelt u het eerste gedeelte van het dagprogramma.

10:30 uur Solextour

Na de instructie begint dan ook daadwerkelijk de beleving op ‘’de Solex’’ uit grootmoeders tijd. De rit voert u door het Brabantse meierijse populierenland. Deze gaat door een prachtig mooi stuk natuur met vele bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u een consumptie krijgt aangeboden. Dus genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

13:00 uur Picknick

Na deze ontspannende tocht staat er voor iedereen een overheerlijke picknick klaar, dus smullen maar!

14:00 uur Puzzelrit op vierwielige trapkar

Met 4 of 5 personen neemt u plaats op onze vierwielige trapkarren. Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten (’’Doen we het nu goed of niet?”). Na de pauze wordt de tocht hervat voor het tweede deel.

16:00 uur Prijsuitreiking

Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 6 uur).

Huurvoorwaarden Solex


Sfeerbeeld