Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Tuk Special

Het arrangement Tuk special klinkt niet alleen speciaal, maar is ook zeer zeker speciaal. Meerdere onderdelen komen aan bod. Natuurlijk zit de Tuk Slogan speurtocht ook in dit arrangement. Op een zonnig terras wordt u welkom geheten door onze ervaren instructeur.

13:30  Ontvangst

We beginnen de dag gezellig met een kopje koffie (indien gereserveerd). We heten het gezelschap welkom en gaan over naar de uitleg voor het eerste onderdeel.

14:00  Fotozoektocht op de vierwielige fietsen

Na het ontvangst neemt u in teams plaats op de meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het Brabantse land. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht staat er een consumptie voor u klaar en heeft u de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen. Daarna wordt de tocht hervat voor het 2e gedeelte.

16:00  Pauze

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Vaak worden dan de goede dan wel foute antwoorden nog even besproken.

16:30  Mega Bowl

Het tweede deel van de dag beslaat het spel Mega Bowl. Mega Bowl is een spel met diverse uitdagende hindernissen welke zich bevinden op de vrolijk gekleurde banen. Een traject van 11 hindernissenbanen moet u afleggen om zoveel mogelijk punten te behalen. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 pogingen zoveel mogelijk punten te behalen.

17:30  Pauze

Na het spel komen we even bij op het terras waar het gezelschap zich op gaat maken voor het laatste onderdeel van de dag. We maken gebruik van de pauze om een korte instructie te geven over de Tuk Tuk.

18:00  Tuk Tuk Tour

Nieuw in Nederland en helemaal hot is de Tuk Tuk uit Thailand. Een beleving die u niet snel zal vergeten. U neemt plaats met 4 personen in de Tuk Tuk en rijdt langs alle bezienswaardigheden in de mooie omgeving. De Tuk Tuk Tour voert door de natuur met karakteristieke boerderijen. Onderweg bent u bezig om de vooraf beloofde fles wijn te veroveren door middel van de slogan af te maken. Deze tour moet u meegemaakt hebben.

19:00  Prijsuitreiking

Aan het eind van deze avontuurlijke en gezellige middag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een applaus van de andere deelnemers.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Diner – Barbecue – Buffet – Mega Wok

Bij dit 5,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Fotozoektocht incl. route
– Plaatsnamenrebus
– Mega bowl
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– Volwassenen € 47,00
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 32,90

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld