Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Tuk Tuk Topper

Met recht de topper onder onze Tuk Tuk arrangementen. Voor deze tour wordt er kennis, inventiviteit en creativiteit gevraagd. Een arrangement waarbij er veel gelachen wordt en waar men nog lang over praat.

Ontvangst

In het Brabantse Best wordt u welkom geheten door onze instructeurs. Onder het genot van een kopje koffie geniet u van de zon op ons terras.

Tuk Tuk Tour

Nadat u welkom bent geheten en een instructie heeft gehad, rijdt u met maximaal 4 personen zelf deze Tuk Tuk Tour. Deze mooie tocht voert u door een prachtig landschap met echte karakteristieke bezienswaardigheden. Voor diegene die niet achter het stuur zit is er de tuk sloganroute waarvan u probeert te achterhalen welke slogan we zoeken. Onderweg heeft u de mogelijkheid om in een Brabantse horecagelegenheid de inwendige mens te voorzien van wat nat. Vervolgens wordt de tocht voortgezet en komt u op de mooiste landweggetjes die u ooit gezien heeft.

Pauze

Eenmaal weer aangekomen op het vertrekpunt wordt er een pauze gehouden en kan iedereen zijn spectaculaire verhalen vertellen.

Klootschieten

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. De teams gaan het spel klootschieten spelen. De teamleden werpen om de beurt met de kloot (een houten bal van ca. 500 gram). Vanaf de plaats waar de kloot blijft liggen werpt de volgende enz. Het is de bedoeling in zo weinig mogelijk worpen de punten te behalen. Wie onder u blijkt het beste te zijn?

Prijsuitreiking

Daarna kan er een borrel gedronken worden en wordt de prijsuitreiking gehouden.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 4,5 uur).

Sfeerbeeld