Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Tuk escape

13:00 uur Ontvangst

Onder het genot van een lekker kopje koffie heten wij uw gezelschap welkom en krijgen de deelnemers uitleg over dit veelbelovende programma.

13:30 uur Bos escape

Eenmaal aangekomen in het bos sluiten alle hekken om je heen en gaat de poort op slot. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk om te ontsnappen uit het bos. De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen.

Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevind waarin de sleutel verborgen ligt die toegang geeft tot het openen van het slot. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis vinden, waarin de sleutel veilig ligt opgeborgen.

Snelheid en zorgvuldigheid wordt beloond. Wie weet als eerste de oplossingen te ontrafelen en weet zich te melden bij de kluis? Een prachtige tocht door het Meijerijse Populierenland / ’t Groene Woud, waarbij u de kans heeft om oog in oog te komen staan met het edelhert.

15:30 uur Pauze

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16:00 uur Tuk Tuk Tour

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

17:00 uur Prijsuitreiking

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 4 uur).

Sfeerbeeld