Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Solexdag

10:00 uur Ontvangst

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie in het bourgondische Brabant.
Toon Vertier heet u welkom en vertelt u het eerste gedeelte van het dagprogramma.

10:30 uur Solextour

Na de instructie begint dan ook daadwerkelijk de beleving op ‘’de Solex’’ uit grootmoeders tijd. De rit voert u door het Brabantse meierijse populierenland. Deze gaat door een prachtig mooi stuk natuur met vele bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden waar u een consumptie krijgt aangeboden. Dus genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

13:00 uur Picknick

Na deze ontspannende tocht staat er voor iedereen een overheerlijke picknick klaar, dus smullen maar!

14:00 uur Puzzelrit op vierwielige trapkar

Met 4 of 5 personen neemt u plaats op onze vierwielige trapkarren. Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten (’’Doen we het nu goed of niet?”). Na de pauze wordt de tocht hervat voor het tweede deel.

16:00 uur Prijsuitreiking

Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 6 uur).

Huurvoorwaarden Solex

Sfeerbeeld