Tuk Tuk huren

toonvertier.nl brabantsfeesthuis.nl Tuk-tuk huren?
Meer informatie? 0499-310181
singleimage

Dagje Tukkend Vertier

Eindelijk kunt u vertellen dat u de beroemde Tuk Tuk heeft gereden. In combinatie met de fotopuzzeltocht wordt dit meer dan een geslaagde dag. Gaat u aan het eind van de dag met de hoofdprijs naar huis?

Ontvangst

In Azie is het nummer 1 onder de vervoersmiddelen, en u kunt er nu ook van gaan genieten! Door onze ervaren rijinstructeur wordt u welkom geheten onder het genot van een Brabants kopje koffie. Onze ervaring is dat vanaf het begin iedereen niet kan wachten op deze bijzondere ervaring. Velen van u hebben de tuk tuk zien rijden, maar daar hield het dan ook op. Van nu af aan is dat verleden tijd.

Tuk Tuk Tour

Na de instructie gaat u de Tuk Tuk Tour rijden in de prachtige omgeving van het Groene Woud. De start zorgt al vaak voor ludieke momenten, en na enig oefening kunt u gaan genieten.De tour zal u een unieke ervaring meegeven die u mooie herinneren brengt. Op de Thaise Tuk Tuk, voorzien van schone uitlaatgassen, rijdt u met uw gezelschap door werkelijk de mooiste plekjes van Brabant en omgeving. De tour voert over rustige boerenweggetjes, door mooie dorpjes en langs authentieke kapelletjes. Diegene die niet sturen houden zich bezig met de foto slogankaart. Hier draait alles om kennis, creativiteit en de juiste navigatie doorgeven aan de chauffeur. Onderweg nuttigt u een consumptie in een Brabantse horecagelegenheid. Een tocht boordevol belevenis en avontuur waar nog lang over gesproken zal worden.

De inwendige mens

De route zal u weer terugbrengen bij het vertrekpunt, waar er voor u een lunch gereed staat bestaande uit een heerlijk buffet voorzien van broodjes, zoet- en vleeswaren zal voor uw gezelschap worden geserveerd. Een gekookt eitje, een slaatje, koffie en thee zullen niet ontbreken. Kortom een complete lunch voor ieder wat wils!

Puzzelrit op de Vertierfiets

U neemt plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving met puzzelopdrachten. Halverwege de tocht krijgt u bij een horecagelegenheid een consumptie aangeboden en heeft u tijd om met uw gezelschap even te controleren hoe het met meegegeven opdrachten staat. Blijkt tijdens de pauze dat uw team nog wat punten achterloopt dan is er gedurende het tweede deel van de tocht, een unieke kans om de achterstand in te halen.

Prijsuitreiking

Bij het eindpunt staat er een verfrissend drankje voor u klaar. Het team dat wint wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

(Programma kan op diverse tijden starten, het programma duurt ca. 5,5 uur).

Sfeerbeeld